Μάι
2018
Ευρωπαϊκή Πίστη – Σύστημα ολοκληρωμένης προστασίας οικογένειας “Family Care”

Η Ευρωπαϊκή Πίστη αντιλαμβανόμενη την ανάγκη κάθε γονέα να παρέχει τους απαραίτητους πόρους επιβίωσης στην οικογένειά του σε περίπτωση απροσδόκητου γεγονότος, διαθέτει το σύστημα ολοκληρωμένης προστασίας οικογένειας “Family Care”.

Με το “Family Care” η Ευρωπαϊκή Πίστη καλύπτει τις δαπάνες επιβίωσης της οικογένειας του ασφαλισμένου, εξασφαλίζοντάς της:
Μηνιαίο εισόδημα μέχρι και 2000 € έως και για 15 έτη
Καταβολή εφάπαξ ποσού, για τις άμεσες υποχρεώσεις της, ίσο με το δεκαπλάσιο του μηνιαίου εισοδήματος
Επιπρόσθετα, παρέχεται στον ασφαλισμένο σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του από ασθένεια ή ατύχημα, σύνταξη με το ποσό που έχει ο ίδιος επιλέξει και απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής ασφαλίστρων, με την ασφάλιση να συνεχίζεται κανονικά.

Το “Family Care” αποτελεί μία πράξη ευθύνης. Με την απόκτηση του προγράμματος, ο ασφαλισμένος μπορεί να αισθάνεται σίγουρος πως ό,τι κι αν συμβεί, η Ευρωπαϊκή Πίστη θα φροντίσει η οικογένειά του να λαμβάνει ένα σταθερό, μηνιαίο κεφάλαιο για την επιβίωσή της.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το “Family Care” στο 210 60 18 343

Απευθυνθείτε σε έναν από τους 400 συνεργάτες της F.I.NE. σε ολόκληρη την Ελλάδα ή επισκεφθείτε το future-insurance-network.gr

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr