Μάι
2018
Ασφαλιστικός Γονέας – Διάκριση στα Loyalty Awards 2018

Σημαντική διάκριση απέσπασε η Ευρωπαϊκή Πίστη με το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας στα Loyalty Awards 2018. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκε με το Silver βραβείο στην κατηγορία Insurance - Best in Loyalty & Engagement.

Τα Loyalty Awards αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές στην πιστότητα πελατών, επιβραβεύοντας τα επιτυχημένα προγράμματα loyalty.
Κύρια κριτήρια αξιολόγησης για την βράβευση του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, ήταν η δημιουργία δεσμών με τον πελάτη, η αξία και τα προνόμια του προγράμματος, καθώς και οι προϋποθέσεις που δημιουργεί για μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία.

Η κα. Βασιλική Διονυσοπούλου, Marketing & Sales Manager, δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας δεν είναι ένα απλό loyalty πρόγραμμα αλλά ένα πρωτοποριακό, καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης. Ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο να ενισχύσει την ασφαλιστική συνείδηση των Ελλήνων, βοηθώντας τους να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της ασφάλισης τόσο για τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας μπορεί να αποκτηθεί εντελώς δωρεάν από κάθε ενδιαφερόμενο, δίνοντάς του τη δυνατότητα να διαμορφώνει ο ίδιος, ανάλογα με τις καθημερινές του αγορές:


1. Τα ασφάλιστρα που καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
2. Δωρεάν αγορές σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής του από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Για να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας ή για να δει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφθεί το www.asfalistikosgoneas.gr, να κατεβάσει δωρεάν το App του προγράμματος, ή να απευθυνθεί σε έναν από τους 400 συνεργάτες της F.I.NE. σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Επικοινώνησε μαζί μας


Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr