Μάι
2018
Το ταξίδι της Ζωής συνεχίζεται...

Με πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό επιστρέψαμε από ένα τετραήμερο γεμάτο όμορφες εικόνες & δυνατά συναισθήματα. Ένα τετραήμερο στην πόλη της "ελευθερίας", στο Άμστερνταμ.

Και σε αυτόν τον Διαγωνισμό η Future Insurance Network ήταν παρούσα με την πιο ισχυρή & δυνατή ομάδα. Όλη η ομάδα της F.I.NE. είμασταν εκεί, ως ελάχιστη ανταπόδοση για τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Είμασταν όλοι εκεί για να περάσουμε υπέροχα, να γνωρίσουμε άλλους πολιτισμούς και να τιμήσουμε την ετήσια εκδήλωση για τον Διαγωνισμό Πωλήσεων 2017 , όλου του Δικτύου Πωλήσεων της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Τα εταιρικά ταξίδια, ήταν και εξακολουθούν να είναι "η κορυφή" της καταξίωσης του υπέροχου επαγγέλματος μας ενώ για πολλούς από εμάς αποτελούν και τον λόγο που επιλέξαμε να κάνουμε αυτή την "δουλειά".

"Είμαι σίγουρος πως και οι πολυταξιδεμένοι αλλά και όσοι ήταν μαζί μας για πρώτη φορά, από σήμερα κιόλας κοιτάνε ... την Αγία Πετρούπολη! Γιατί του χρόνου, θα είμαστε Διπλάσιοι.", Κωνσταντίνος Ρούσσης.

Συγχαρητήρια, Μαυρέτα, Μαρία, Όλγα, Άννα, Βασίλη & Νίκο.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε και τους συνοδούς μας, Γιώργο & Νίκο.

 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr