Ιουν
2018
"ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ - Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ"

Σε μια ιδιαίτερη συνάντηση, σε έναν πολύ διαφορετικό χώρο θελήσαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τους συνεργάτες μας, τους πρωταγωνιστές αυτής της καθημερινής μάχης. Τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα της Ευρωπαϊκής Πίστης είναι αποκλειστικό προιόν της καθημερινής προσφοράς των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Η Εταιρεία διατηρεί τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ως το μοναδικό κανάλι διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων.

Αυτό είναι μια συνειδητή επιλογή η οποία απορρέει από το ότι πιστεύουμε βαθύτατα πως το έργο μας δεν είναι η "πώληση" αλλά η προσφορά πραγματικών λύσεων προς την Ελληνική Κοινωνία και την Ελληνική επιχείρηση.

Εμείς και συνεργάτες μας είμαστε ένα, θέλουμε να νιώθουμε πως ανοίγουμε την ίδια επιχείρηση κάθε πρωί, θα θέλαμε πολύ να πίνουμε πρωινό καφέ κάθε ημέρα, να λέμε μια δυνατή καλημέρα, όπως με την οικογένεια μας !!

Πραγματικά "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ" πολύ έναν έναν τους 30 συνεργάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε την αλλαγή που όλοι περιμένουμε, όλοι μαζί με ξεκάθαρο όραμα, με ξεκάθαρο σχέδιο και πολύ όρεξη !!!

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr