Ιουν
2018
Οι συμμετοχές μας έκλεισαν! Insurance Awards “Φίλιππος Μωράκης”

Παραπάνω από 60 Ασφαλιστές της κάθε εταιρείας ταυτοποιήθηκαν για τα βραβεία θεσμός που για 26 ολόκληρα χρόνια αναγνωρίζουν τις προσπάθειες των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Δυο συμμετέχοντες της F.I.NE. βρίσκονται μια ανάσα πριν τη μεγάλη βραδιά!

 Σε κλίμα υγιούς ανταγωνισμού και εξωστρέφειας, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων ασφαλιστικών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για τα Insurance Awards “Φίλιππος Μωράκης” την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στον πολυχώρο Varkiza Resort.

H F.I.NE. δηλώνει το παρόν όλης της ομάδας, εκπροσωπούμενης από τους δυο κορυφαίουςΚωνσταντίνο Ρούσση, συμμετοχή για την διεκδίκηση του βραβείου " Κορυφαίος Επιθεωρητής Πωλήσεων "  & Άννα Σκάρπα, συμμετοχή για την διεκδίκηση του βραβείου " Κορυφαία Ασφαλιστική Διαμεσολαβητής Νέας Γενιάς "

Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους & ευχόμαστε η βραδιά να "φέρει" στην ομάδα δυο ακόμη σημαντικές διακρίσεις!

Άννα & Κώστα, Καλή Επιτυχία !

Επικοινώνησε μαζί μας


Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr