Ιουλ
2018
Άμστερνταμ - Η εμπειρία της Όλγας

Άμστερνταμ μια απο τις ομορφότερες μικρές πόλεις στον κόσμο!!

Τα κανάλια, τα παγκοσμείου φήμης μουσεία και τα ιστορικά αξιοθέατα καθιστούν το Amsterdam μια από τις πιο ρομαντικές και ενδιαφέρουσες πόλεις στην Ευρώπη.

Έτσι λοιπόν για πρώτη φορά μου δόθηκε η ευκαιρία μέσω της εταιρείας μου, την οποία εκπροσωπώ εδώ και 17 χρόνια, να επισκεφτώ αυτό το μέρος. Η Ευρωπαϊκή Πίστη επέλεξε να επιβραβεύσει τους κορυφαίους παραγωγικά συνεργάτες για το 2017. Μια εμπειρία μοναδική!!

Συνεργάτες από όλη την Ελλάδα ενώθηκαν όλοι μαζί σαν οικογένεια και πέρασαν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, έχοντας την ευκαιρία να επισκεφτούν διάφορα μέρη οπως το ψαροχώρι Volendam, το Σπίτι της Άννα Φρανκ, το Μουσείο του Van Gogh και πολλά άλλα....

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ευρωπαϊκή Πίστη που μου έδωσε την δυνατότητα να επισκεφτώ αυτό το ξεχωριστό και όμορφο μέρος της Ευρώπης.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr