Αυγ
2018
- Η γενιά των 30άρηδων και η μέγιστη πρόκληση -

Η γενιά των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί στην δεκαετία του ΄80, καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις αλλαγές του "κράτους φούσκα". Όλες οι πλασματικές και μη παροχές κόβονται και εμείς πλέον καλούμαστε να αλλάξουμε φιλοσοφία και τρόπο σκέψης.

Καλούμαστε να βάλουμε την "ατομική ευθύνη" πολύ ψιλά και να φροντίσουμε τον εαυτό μας πρώτα και κατ επέκταση το κοινωνικό μας σύνολο.

Το πιο μεγάλο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε εμείς πρώτοι σαν γενιά είναι η ατομική μας ΣΥΝΤΑΞΗ. Έχεις σκεφτεί τον εαυτό σου στην ηλικία της συνταξιοδότησης να έχεις μηδενικό εισόδημα ; ή μήπως περιμένεις να σε σώσει ο κάθε λογής περαστικός σωτήρας ;

ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και αντιμετώπισε αυτό πρόβλημα τώρα που έχεις ακόμα χρόνο. Ο κίνδυνος είναι βέβαιος και αναπότρεπτος. Αλλιώς θα αναλωθείς και εσύ στην εξεύρεση "αρμοδίων" και στον καταμερισμό των ευθυνών, αλλά τότε θα είναι πολύ αργά για εσένα.

"Αν θες να αλλάξεις κάτι, άλλαξε πρώτα εσύ. Έλα αντιμέτωπος με τις προσωπικές σου ευθύνες"

 

Ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ. Μπορεί ο καθένας να βάζει στην άκρη τα χρήματα που αντέχει. Ακόμα και σήμερα σπαταλάμε χρήματα σε άσκοπα πράγματα (εφημερίδες, τσιγάρα κτλ) και δεν μεριμνούμε για τον ίδιο μας τον εαυτό. Το ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια σύνταξη 2.000 € δεν πρέπει να σε αποτρέπει από το να δημιουργήσεις μια σύνταξη των 500 € ή των 300 €. Το 300 είναι 300% μεγαλύτερο από το 0

Στα αποταμιευτικά προγράμματα όσο αργείς να ξεκινήσεις δεν γλιτώνεις τίποτα, ίσα ίσα επιβαρύνεις τον εαυτό σου τα επόμενα χρόνια.

Τα αποταμιευτικά προγράμματα της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι ο μοναδικός τρόπος να δημιουργήσεις ένα κεφάλαιο με μικρές καταβολές και αυτό έχει αποδειχτεί έμπρακτα επί σειρά ετών. Παράλληλα, η Ιδιωτική Ασφάλιση, είναι και στατιστικά η πιο φερέγγυα λύση μιας και η πιθανότητα απώλειας μέρους του κεφαλαίου σου είναι 0,8%.

Στην παρούσα χρονική στιγμή, οι Ασφαλιστικές Εταιρείες, διαθέτουν προϊόντα με εγγυημένη απόδοση και ισόβια διάρκεια συνταξιοδότησης. Αυτά το προϊόντα, στο άμεσο μέλλον θα αποτελούν παρελθόν και θα περάσουμε στα προϊόντα χωρίς καμία εγγύηση. Άρα αν λάβεις σήμερα την απόφαση να ξεκινήσεις τον δικό σου "κουμπαρά" θα έχεις κάνει την πιο σοφή πράξη για τον εαυτό σου. Μια πράξη η οποία θα σου επιτρέψει να χαμογελάς από υπερηφάνεια πολλές φορές στο μέλλον !

Εμείς, με ιδιαίτερη χαρά θα σας κεράσουμε καφεδάκι στο γραφείο με προκειμένου να μελετήσουμε κάθε δική σας ανάγκη και να σας προσκομίσουμε κάθε πειστική απόδειξη για κάθε μας κουβέντα. Έστω και ένας άνθρωπος να αποφύγει αυτόν τον βέβαιο κίνδυνο και να νιώσει καλύτερα θα είναι για εμάς τεράστιο όφελος !!

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr