Αυγ
2018
Πόσο αξίζουν τα όνειρα σου.... !!!

Για τους περισσότερους Έλληνες, η απόκτηση μιας ιδιόκτητης κατοικίας ή μιας ατομικής επιχείρησης, που θα αποτελέσουν βάση για την οικογένεια τους, είναι Όνειρο ζωής. Και ενώ αφιερώνουμε ολόκληρη την ζωή μας για να τα αποκτήσουμε, δεν ανταλλάσσουμε "έναν καφέ" την εβδομάδα για να μπορέσουμε να τα εξασφαλίσουμε για πάντα.

Η χώρα μας είναι η τρίτη πιο σεισμογενής χώρα στον κόσμο, με φυσικές καταστροφές σε εβδομαδιαία βάση (πλημμύρες - φωτιές κτλ), με μηδενική μέριμνα και ένα κράτος που μοιράζει μόνο υποσχέσεις.

Όσο δύσκολες συνθήκες και αν διανύουμε, σίγουρα μπορούμε να εξοικονομήσουμε 5 € την εβδομάδα (κατά μέσο όρο) για να εξασφαλίσουμε την οικογενειακή μας ηρεμία ή την αδιάκοπη εργασία που μας προσφέρει εισόδημα.

Η ασφάλιση διπλασιάζει την αξία της περιουσίας σας και εξασφαλίζει την ηρεμία σας.

Για όλη την ομάδα της F.I.NE. , θα είναι τιμή να σας συναντήσουμε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε το υπερπολύτιμο αγαθό της Ιδιωτικής Ασφάλισης όπως δεν το έχετε δει ποτέ στο παρελθόν. Να σας παρουσιάσουμε τον "φύλακα άγγελο" της κατοικίας σας και της επιχείρησης σας.

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr