Νοε
2018
Η Ιδιωτική Ασφάλιση είναι Ιδέα που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων.

Η Ιδιωτική Ασφάλιση δεν είναι αυτό που σου είπαν... Δεν είναι η υποχρέωση να ασφαλίσεις το όχημά σου για την αστυνομία, ούτε είναι το χαρτί στην Τράπεζα για το δάνειο του σπιτιού. Η Ιδιωτική Ασφάλιση δεν είναι "ένας ακόμα λογαριασμός στο ψυγείο".

Ο Θεσμός της Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι "συναίσθημα", είναι "πάθος", είναι η υπέρτατη ευθύνη που επωμίζεσαι οικειοθελώς για εσένα και την οικογένεια σου. Είναι σαν την ζώνη ασφαλείας που βάζουμε στα παιδιά μας, ακόμα και ας ξέρουμε ότι δεν θα πάμε μακρυά. Είναι η μέγιστη μέριμνα που μπορεί να λάβει κάποιος για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Ιδιωτική Ασφάλιση δεν είναι πολυτέλεια... Είναι τρόπος ζωής. Ένας τρόπος ζωής που όλοι έχουμε την δυνατότητα να βιώσουμε. Είναι ένα αγαθό που σου παρέχει πολλά περισσότερα από ένα σύγχρονο smartphone ή ένα επώνυμο ρούχο.

Η ασφάλιση είναι το μοναδικό σύστημα που επινόησε η ανθρώπινη σοφία για την ώρα της "δύσκολης στιγμής".

Νιώθουμε όλοι μεγάλη τιμή και χαρά που υπηρετούμε αυτόν τον υπέρτατο Θεσμό και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

 

 

Επικοινώνησε μαζί μας


Όνομα:
E-mail:

Το μήνυμα σας:

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr