Νοε
2018
Η τεχνολογία στις υπηρεσίες σας.

Αγαπητοί συνεργάτες,

η αλήθεια είναι πως στις ημέρες μας όλοι βιώνουμε έναν οξύτατο ανταγωνισμό. Έναν ανταγωνισμό από Τράπεζες, από εταιρείες τηλεφωνίας, από διάφορα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών αλλά ακόμα και από τις ίδιες τις εταιρείες που εσείς δημιουργήσατε και εξακολουθείτε να χρηματοδοτείτε.

Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν την κατάσταση, θα πρέπει όλοι μας, να αναδείξουμε την σημασία της "προσωπικής επαφής", θα πρέπει να αναδείξουμε τον πραγματικό ρόλο της διαμεσολάβησης και να δώσουμε πραγματική προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας.

Για να υλοποιηθεί αυτό χρειάζεται συνειδητή απόφαση από εσάς αλλά και πλήρη προσαρμογή στους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας και marketing.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, μια Εταιρεία η οποία πιστεύει ξεκάθαρα στην ανθρώπινη επαφή αλλά και στην αναγκαιότητα του Ασφαλιστικού Συμβούλου δημιούργησε μια υπηρεσία για την καλύτερη δική σας υποστήριξη και την προβολή σας στους πελάτες σας.

Μια υπηρεσία η οποία αναλαμβάνει την μείωση των λειτουργικών εξόδων και των άσκοπων ωρών που δαπανάμε όλοι σε διανομές και εισπράξεις.

Μια υπηρεσία η οποία αναλαμβάνει να επικοινωνήσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ με όποιους πελάτες επιθυμείτε, όποιο προϊόν κρίνετε ότι τους ταιριάζει.

Στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε τους πελάτες για λογαριασμό σας. Στόχος μας είναι να φέρουμε τους πελάτες στο γραφείο σας με Νέα προϊόντα, που έχει τόσο ανάγκη η Ελληνική κοινωνία.

Όποιος πιστεύει πως μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία χωρίς τον Ασφαλιστικό Σύμβουλο κάνει λάθος. Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε, για άλλη μια φορά πως ο συνδιασμός τεχνολογίας και ανθρώπου είναι η μοναδική συνταγή επιτυχίας.

Είστε μαζί μας ;;; Γιατί εμείς είμαστε μαζί σας, έμπρακτα!

 

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr