Ζωής

Ο κλάδος των ασφαλειών ζωής αποτελούσε πάντα προτεραιότητα για όσους ήθελαν να εξασφαλίσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι σημερινές συνθήκες εντείνουν την ανασφάλεια και αυξάνουν ακόμα περισσότερο τη ζήτηση για αξιόπιστα προϊόντα ζωής, ζήτηση που έρχεται να καλύψει με τα εξαιρετικά προγράμματά της η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Στη Future Insurance Network φροντίζουμε να αναλύουμε διεξοδικά στα μέλη μας όλα τα υπάρχοντα προϊόντα της Ευρωπαικής Πίστης στον κλάδο των ασφαλειών ζωής, ώστε μαζί να σχεδιάζουμε τους πιθανούς τρόπους προσέγγισης ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες των υποψηφίων πελατών. Επίσης παρέχουμε άμεση ενημέρωση και ανάλυση για κάθε μεταβολή ή νέο προϊόν που θα προκύψει στον κλάδο των ασφαλειών ζωής , ώστε τα μέλη μας να βρίσκονται πάντα μπροστά από τις εξελίξεις.

Στη Future Insurance Network βρισκόμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις σε κάθε κατηγορία ασφαλειών!

Future Insurance Network

Λ. Μεσογείων 400 & Αιγαίου Πελάγους 1-3 
15342, Αγ. Παρασκευή

☎ 210 6018343

Europisti logo

  • Η Future Insurance Network είναι μια ομάδα ανάπτυξης εργασιών που λειτουργεί αποκλειστικά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, με την ιδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

    Διαβάστε περισσότερα...
 

Η συγκεκριμένη σελίδα διαχειρίζεται από τον Ρούσση Κωνσταντίνο με την ιδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Το περιεχόμενο της σελίδας δεν δεσμεύει την εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ. 

© 2020 Powerd By intros.gr